Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Fotoutbildning – Ta kontroll över din kamera! | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Fotoutbildning – Ta kontroll över din kamera!

Fotoutbildning Ta kontroll över din kamera med start första onsdagen varje månad har blivit en omtyckt och uppskattad fotokurs. Det är en fotokurs som ger dig alla verktygen till att få full kontroll över din system- eller kompaktkamera. Här nedan kan du läsa några utav deltagarnas omdömen om fotokursen. För mig betyder dessa kommentarer väldigt mycket, och det är omdömen som verkligen värmer. Jag känner att jag har lyckats med min uppgift med att lära ut hur man tar full kontroll över sin kamera.

Vill du också få full förståelse för hur din kamera fungerar? Anmäl dig till kommande kursstart, vi kör i gång med en ny omgång av fotokurserna som sagt första onsdagen varje månad. Vill du utveckla dig själv och komma vidare i din fotografering så finns det två andra kurser, Ta kontroll över din blixt och Ta kontroll över ditt porträttfoto. Läs mer om fotoutbildningarna här!

Vad tyckte kursdeltagarna om Ta kontroll över din kamera?

Hej lärare och kurskamrater!

Tack för den här kurstiden!
Även om jag varit kinkig ibland så kan jag konstatera att mycket har jag snappat upp och lärt mig! Jag gillar hur kursen är upplagd, med överskådliga uppgifter och ett forum där man enkelt får kontakt med både lärare och andra elever.

Nu ska jag bara bli bättre på att läsa manualer också…. Så fort en kurs är slut börjar jag snegla på nästa. Nu vill jag gå porträttkursen. Så vi ses kanske snart igen!?

Hälsningar/Bia Lidén

Foto här nedan av Bia, här har hon mixat dagsljus med rumsbelysning.

Foto Bia Liden

Robert,

jag startade från en mycket låg nivå och tycker själv att jag lärt mig oerhört mycket på denna tid. Tidsbrist har gjort att jag inte kunnat ligga på den ambitionsnivå som jag hoppats kunna göra. Slarvat med uppgifterna mm men jag har fått ett “helt nytt tänk” gällande hanteringen av kameran gällande möjligheter och begränsningar. Jag skall lägga en hel del tid på kursen den när den ligger “uppe” för att försöka utvecklas vidare. Min ambition är att ta nästa kurs “ta kontroll över din blixt” om några månader. Min uppfattning är att du inspirerat alla deltagare som gjort sina uppgifter då jag följt respektive forum sporadiskt när tid funnits. Inför nästa kurs skall jag ha bättre disciplin när det gäller att avsätta tid. Om man inte kan kameran ganska bra efter denna kurs så beror det i alla fall inte på dig Robert eller kursupplägget utan då är det som i mitt fall att man inte engagerat sig tillräckligt.

Lycka till med din kurser i framtiden, vi kommer att höras av. Lycka till även ni alla duktiga kursdeltagare.

Sven Forsell

HEJ!

Jag har verkligen trivts med kursen och sett fram mot varje paket, även om jag kände lite stress i börja. Efter varje avsnitt har jag förstått hur LITE jag kan om fotografering. Nu ser jag sammanhanget mellan olika inställningarna. Till exempel: Man tar lite här och ger bort motsvarande där. Jag har även fått en bonuseffekt av kursen: Kamerans instruktionsbok ligger inte längre längst ned i skrivbordetslådan, utan i kameraväskan. Flitigt annvänd under kursen.

Tack för denna gång och vi ses i blixtljuset.

Uffe Erlandsson

Det var några omdömen utav alla de kommentarer som kom in de sista veckorna. Ett fantastiskt gäng som deltog och för mig var det en förmån att få vara med om deras utveckling.

Jag hälsar både nya och gamla deltagare välkommen till nästa kursstart på onsdag nästa vecka.

Mina bästa hälsningar!

Robert

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login