Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Porträtt på barn, utomhusfoto med blixt | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Porträtt på barn, utomhusfoto med blixt

Det gör mycket, vad jag tycker, att lägga till en eller flera blixtar, här Canon Speedlite 580EX II, när man fotograferar porträtt utomhus. Blixtljuset använde jag för att främst separera modellen från bakgrunden. Solen var i moln men med hjälp av reflexskärmar och blixtar ser det ut som om solen var framme.

Till helgen blir det annan miljö och andra modeller framför kameran. I morgon kommer jag att packa väskorna med fotoprylar, ljusmodifierar och några ombyten. Håll utkik för kommande veckas inlägg, det blir en hel del foton från badstranden.

Foto Robert Hammar

Foto Robert Hammar

Foto Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Mattias WirfMattias Wirf05-12-2008

    Har fortfarande ingen bra blixt, bara en popup och sedan en gammal rysk sak som man kopplar in till eluttag och så trycker på en knapp när den ska blixtra (manuell synkning 😉 ). Hehe. Den är nog inte så användbar men lite rolig.

  2. Robert HammarRobert Hammar05-13-2008

    Tack Mattias för kommentaren. Om du kör med en lång slutartid så kan du använda den ryska blixten. Tänk på att blixtljuset bara varar en kort del av den totala exponeringstiden.

    Hälsningar

    Robert

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login