Blogg

Ready to go….for UjENA Bikini Jam and Sitges

Loaded with camera gear, and I’m ready for UjENA Bikini Jam in Sitges Spain. It will be a wonderful week with lot of bikini shooting. On Friday morning 9th of May I will work with beautiful bikini model Karen, that will be very cool. Karen, I’m looking forward to that!

See you in Spain!

All my best,

Robert

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. cjlcjl05-02-2008

    Lycka till och ha riktigt roligt!

  2. Robert HammarRobert Hammar05-02-2008

    Tackar, jag ser verkligen fram emot resan. Det är en hel del övervikt jag släpar med mig så förhoppningvis blir det valuta för pengarna.

    Bästa hälsningar!

    Robert

Leave a Reply

Login