Blogg

Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien

Här om dagen fick jag ett tillfälle att sätta ihop en ljussättning med 6 små Speedlite blixtar. Johan Rosén som var med mig på resan bidrog med 2 Nikon SB-800 Speedlight dom, och de övriga fyra var mina 3 stycken Canon Speedlite 580EX och en Nikon SB-800. Fyra blixtar i bakgrunden och två blixtar använde vi för att ljussätta modellen framifrån och bakifrån. Alla blixtarna var utlösta med Pocket Wizard. Ljussättningen tog c:a 10 minuter att sätta ihop.

Hela uppsättningen och fotosessionen filmades av amerikanska tv-teamet Telemundo, del av NBC. Inslaget kommer att sändas nu på söndag tillsammans med en fotosession som vi hade i Barcelona med sex modeller.

Under föregående veckan i Spanien var vi ett team av tre fotografer och vi alla placerade oss bland top 6 under UjENAs bikini Jam. I finalen kammade svenska Johan Rosén hem ett pris från Nikon och vår nye amerikanska vän Brian Williams tog hem ett stipendium till nästa bikini Jam i Mexico.

Nu är jag hemma med ett knä som jag skadade under sista tävlingen och med massor med bilder på 83 gb, som räcker till flera gallerier på min.

photo by roberthammar 200810 sitges ujena jam 111 Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien

photo by roberthammar 200810 sitges ujena jam 09 Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien

pixel Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login