Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Blixtfotografering på Ujena Bikini Jam Sitges Spanien

Här om dagen fick jag ett tillfälle att sätta ihop en ljussättning med 6 små Speedlite blixtar. Johan Rosén som var med mig på resan bidrog med 2 Nikon SB-800 Speedlight dom, och de övriga fyra var mina 3 stycken Canon Speedlite 580EX och en Nikon SB-800. Fyra blixtar i bakgrunden och två blixtar använde vi för att ljussätta modellen framifrån och bakifrån. Alla blixtarna var utlösta med Pocket Wizard. Ljussättningen tog c:a 10 minuter att sätta ihop.

Hela uppsättningen och fotosessionen filmades av amerikanska tv-teamet Telemundo, del av NBC. Inslaget kommer att sändas nu på söndag tillsammans med en fotosession som vi hade i Barcelona med sex modeller.

Under föregående veckan i Spanien var vi ett team av tre fotografer och vi alla placerade oss bland top 6 under UjENAs bikini Jam. I finalen kammade svenska Johan Rosén hem ett pris från Nikon och vår nye amerikanska vän Brian Williams tog hem ett stipendium till nästa bikini Jam i Mexico.

Nu är jag hemma med ett knä som jag skadade under sista tävlingen och med massor med bilder på 83 gb, som räcker till flera gallerier på min.

Sitges Spain UjENA bikini Jam 2008

Photo by Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login