Blogg

Hårt arbetande modeller framför och bakom kameran

Det har varit många som har hört av sig med anledning av förra inlägget om vad det är för paneler jag har använt för att softa upp ljuset. Modellerna arbetade hårt både framför och bakom kameran. När de inte stod framför kameran så höll dom antingen i en reflexskärm eller en stor transparent diffuser. Panelerna som är i bilderna här nedan är från Photoflex. Efter den här resan kan jag verkligen rekommendera panelerna av aluminium efter att en utav Photoflex panelerna i plast gick sönder i vinden. Ramar i plast är något billigare och fungerar bra inomhus och i miljöer där det inte blir belastade av vid eller annat. Men ska man använda panelerna utomhus och transportera dom lösa i en väska är det att föredra med en ram av aluminium. En crossbar ger bra stadga för hela ramen och den hjälper till att få bra tag om ramen när man håller i den.

Photoflex LitePanels

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login