Blogg

Fotografera med en blixt

Något som jag tycker är väldigt givande är att testa nya lösningar med enkla fotohjälpmedel som man kan hitta hemma i sitt kök eller kanske bland sina egna sopor. Som vid det här tillfället där jag har använt en tom vit gammal glassbox. Glassboxen fungerade som en softbox i ljussättningen av en ölburk. På motsatta sidan om plastlådan och där en Canon Speedlite 580EX stod uppställd har jag en vit pappskiva för att belysa skuggsidan. Mitt mål med bilden var att efterlikna den produktbild som finns på Kopparbergs hemsida. Mer komplicerat behöver det inte vara….

20080423 roberthammar uppstallning Fotografera med en blixt

20080423 roberthammar olburk Fotografera med en blixt

pixel Fotografera med en blixt

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login