Blogg

Har du kontroll över exponeringen?

Det är samma objekt jag har fotograferat och alla bilderna är tagna från samma plats. Det som skiljer bilderna åt är hur jag har satt exponeringen i kameran och komponeringen av mitt motiv. Alla bilderna här nedan är tagna vid samma tillfälle, men som sagt så har jag varierat min exponering.

Om du behärskar och har kontroll över kamerans exponering så vet du säkert hur man bär sig åt. Om du inte har tagit kontroll över kamerans ljusmätning och inte vet hur kamerans exponeringsfunktioner fungerar så kan det löna sig att gå en fotokurs. I min fotokurs Ta kontroll över din kamera går vi igenom kamerans olika exponeringsfunktioner samt även hur du gör en ljusmätning för att kunna ta liknande bilder såsom jag har gjort i det här inlägget. Du kommer att utvecklas enormt under den månaden som kursen varar. Kursen är fullproppad med övningar. Och den personliga feedback som du får på dina fotoprojekt hjälper dig att snabbt ta dig vidare i din fotograftekniska utveckling.

Ta steget vidare i din fotoutveckling genom att anmäla dig till fotokursen redan i dag!

maskros robert hammar 01 Har du kontroll över exponeringen?

maskros robert hammar 03 Har du kontroll över exponeringen?

maskros robert hammar 02 Har du kontroll över exponeringen?

pixel Har du kontroll över exponeringen?

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login