Blogg

Moderskeppet tipsar om fotoutbildningar

Mattias Karlsson på Moderskeppet har ett inlägg på sin blogg där han uppmanar oss kurshållare inom Design, Foto och Bildbehandling att tipsa om våra distanskurser och utbildningar. Stort tack till Mattias som nu har lagt upp mitt tips om mina fotokurser på hans blogg.

Det är full fart på kursdeltagarna på de fotoutbildningar som är igång för tillfället. Det är en härlig blandning på deltagarna, allt från studenter till journalister. Både eleverna och jag trivs med kursformen som verkligen ger dig chans till att utforska kamerans och blixtens olika inställningar och begränsningar. Jag har lagt upp rätt många övningar till kurserna som verkligen hjälper dig att förstå innehållet till kurserna. Deltagarna utvecklas enormt under de veckor som jag är med dom. Mot slutet av kursen har de full kontroll bla över vitbalans, exponering , ljus och sitt porträttfoto.

Välkommen till nästa kursstart onsdag 2 juli!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login