Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Ny kursplattform om fotografering – FOTOonlineskolan | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Ny kursplattform om fotografering – FOTOonlineskolan

Under året har det dykt upp en idé om att skapa en ny kursplattform med kurser om fotografering och bildbehandling. Idéerna har snurrat fram och tillbaka i huvudet på mig, men nu har jag börjat förverkliga det som tidigare har varit en idé. Nu under uppbyggnad är FOTOonlineskolan, en kursplats för dig som vill lära dig mer om fotografering och bildbehandling. Det blir en skola även för dig som vill dela med dig utav dina kunskaper om fotografering eller om bildbehandling. Det är min ambition att bygga upp en liknande kursplats som BetterPhoto.com har. Kanske gör jag med din hjälp eller i något form utav samarbete.

Fotokurser som jag redan har rullar på som vanligt hos Bild och Foto. Och under tiden som jag bygger på min kursplats så kan du passa på och lära dig använda Adobe Camera Raw, Steg-för-Steg. I kommande avsnitt får du se hur jag använder programmet utan några långrandiga förklaring. Det är korta filmer som förhoppningsvis hjälper dig att komma igång med Adobe Camera Raw.

På FOTOonlineskolan kommer det att finnas ett utbud av både andra filmer om bildredigering och fotokurser för olika smaker och budgetar.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login