Blogg

Zoomverktyget – förstoringsglaset i Adobe Camera Raw

Förstoringsglaset i Adobe Camera Raw är ett verktyg som är väldigt enkelt verktyg att använda. Det är bara att zooma in och ut i bild, som du kan se i filmen. Det jag inte nämner i filmen är att man kan även högerklicka på bilden för att få fram fasta zoomvärden, håller man ned ALT ändras förstoringsglaset till utzoomning. Kanske har jag missat något, men som du märker så finns det en rad massa sätt och komma åt de olika verktygen i Camera Raw.

zoomverktyget Zoomverktyget – förstoringsglaset i Adobe Camera Raw

pixel Zoomverktyget – förstoringsglaset i Adobe Camera Raw

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login