Blogg

FOTOonlineskolan börjar ta form

Min aktivitet kring den nya kursplatsformen FOTOonlineskolan har varit aktiv. Det är en hel del nytt att sätta sig in i och en del funktioner som man ska förstå. Att bygga en webbsida är som att lägga pussel, tiden rinner iväg och sena nätter. Jag hinner både se när solen gå ned och upp. Förhoppningsvis ska du som besökare tycka det blir bra. Det är en hel del arbete som återstår dock.

I sommar kommer jag få ihop en ny kursplats under huven på FOTOonlineskolan. Under tiden som jag gör det så rullar fotokurserna på som vanligt på Bild och Foto. Nästa vecka drar en ny omgång av kurserna igång och du är välkommen att delta.

Är du själv duktig antingen inom bild eller foto så får du gärna höra av dig till mig. Jag söker dig som har ett brinnande intresse för foto och delar gärna med sig utav sin kunskap. Kanske vi skulle kunna bli lärarkollegor? Jag lägger grunden för den svenskspråkiga kunskapscenter inom foto som kommer att vara störst i världen.

fotoonlinebutiken FOTOonlineskolan börjar ta form

pixel FOTOonlineskolan börjar ta form

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login