Blogg

Sitter du med rätt version av Camera Raw?

I början av månaden kom Adobe ut med en uppdatering av Camera Raw. Camera Raw har blivit uppdaterad och fått bättre brushantering och verktyg för att skärpa dina bilder enligt Fotokoll. Har du Camera Raw 4 och om det står 4.4.1 så har du den senaste versionen. För att hämta uppdateringen manuellt går du till Adobes hemsida för att ladda ned den senaste versionen av Camera Raw. Du kan lika gärna trycka på Help/Hjälp knappen i Adobe Bridge eller Photoshop för att komma åt uppdateringen utan att gå via Adobes hemsida.

Om du vill få en genomgång i hur Camera Raw fungerar så ta en titt på de kortfilmer jag har gjort. Några filmer ligger redan upplagda här på min blogg och kommande filmer läggs upp på Fotoonlineskolan. Ett nytt avsnitt om beskärningsverktyget ligger redan uppe på skolans blogg.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login