Blogg

Stolta svenskar utanför Sveriges ambassad i Helsingfors

För lite mer än en vecka sedan var vi in till svenska ambassaden i Helsingfors för att beställa nya pass till döttrarna Luminia, Olivia och Antonia. Alla handlingar och bild skickas över till Sverige elektroniskt för att där tillverkas och sedan skickas passen över till Finland med kurir. Nu idag kunde vi hämta ut svenska passen och barnen visade stolt upp passen utanför ambassaden.

20080707 roberthammar nytt pass1 Stolta svenskar utanför Sveriges ambassad i Helsingfors

pixel Stolta svenskar utanför Sveriges ambassad i Helsingfors

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login