Blogg

Problem med WordPress 2.6

Nyligen uppdaterade jag min blogg/hemsida vilket skapade ett problem. Tydligen är det en bugg som inte är fixad än vilket gör att sidorna blir fellänkade.

Tyvärr hann jag också uppdatera min nya webbplats också, FOTOonlineskolan. Här uppstod samma problem som på den här sidan.

Jag hoppas kunna lösa problemet snart. Om du är på G till att uppdatera din WordPress blogg så kanske det lönar sig att vänta ett tag, eller testa uppdateringen på en dummy. Normalt brukar jag vänta 1-2 veckor efter det att en uppdatering har släppts, men tyvärr inte den här gången.

Hälsningar

Robert

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login