Blogg

Uppdatering av WorPress installation fixad

Jag uppdaterade min blogg igår från 2.5 till WordPress 2.6, och det blev något knas med något som kallas för permalänkar. Knaset gjorde att länkningen till sidor och blogginlägg fungerade inte. Om du ännu inte har uppdaterat din WorpPress blogg så kanske du vill läsa igenom de problem och lösningar som har uppstått med uppdateringen.

Lösningen på mitt problem hittade jag här, Permalink and category links broken in 2.6. Nu ser det ut som om allt skulle fungera, men om du skulle råka hitta ett fel så får du hemskt gärna höra av dig till mig.

Bästa hälsningar!

Robert

Edit: Här är en skärmdump, lägg in dessa ord under inställningar/permalänkar:

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Peter KorkalaPeter Korkala07-18-2008

  Det är sådant här som är tråkigt när man uppdaterar. Jag brukar försöka vänta några dagar (precis som du i vanliga fall), men det har varit bra nära flera gånger att jag klickar på den där uppdateraknappen i wordpress. Det här fick mig att bli glad för att jag inte klickat på den hittills. 🙂

  Jag tror jag väntar några dagar till innan jag kör in 2.6. Kanske hinner komma en 2.61.

  Intressant blogg förresten, mitt första besök här (kom via nyligen).

 2. Robert HammarRobert Hammar07-18-2008

  Ah, kul att vara till hjälp. Jag var rätt chaky några timmar, men en vänlig ängel på WordPress forum var till hjälp. Det löste sig genom att lägga in två ord bland inställningar.

  Lägger upp en skärmdump i inlägget.

  Hälsningar

  Robert

Leave a Reply

Login