Blogg

Barnetsborg busshållsplats vid Mejlans i Helsingfors

Kanske att det är svårt att uttala Barnetsborg som det står på skylten till busshållplatsen vid barnsjukhuset Barnets Borg. Barnsjukhuset ligger i Mejlans Universitets sjukhus i Helsingfors. Området bebyggdes kraftigt direkt efter andra världskriget med bostäder. Det finns några märkliga hus i sjukhusområdet som presenteras här nedan.

busshållsplats barnets borg

Busshållsplats Barnets Borg

Mejlans Universitets Centralsjukhus Helsingfors Finland

Mejlans Universitets Centralsjukhus Helsingfors Finland

Mejlans Universitets Sjukhus

Mejlans Universitets Centralsjukhus, Barnets Borg

Detaljbild Barnets Borg

Detaljbild Barnets Borg

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login