Blogg

Urho Kaleva Kekkonen gravsten

Urho Kaleva Kekkonen föddes för snart 108 år sedan, 3 september 1900. Det slog mig just att min äldsta dotter Antonia är född år 2000 men den 28 mars. Nu har hon dubbelt medborgarskap så hon kan kanske göra karriär både i Sverige och i Finland. Kekkonen ligger begravd ute på Sandudds begravningsplats i Helsingfors Finland.

Det känns märkligt att människor ska ligga begravda ute på kyrkogårdar. Jag har sagt till min fru att jag står gärna bredvid vår första hund i en urna. Vår Winston finns fortfarande kvar hemma hos oss i ett skåp över våra underkläder. Skulle jag dö nu så hoppas jag att min fru placerar mig bredvid Winston och inte inne i städskåpet.

Urho Kekkonens gravsten

Urho Kekkonens gravsten

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login