Blogg

Hur man använder Adobe Camera Raw och besöksstatistik

Med hjälp av Google Analytics så ser jag att du som besökare spenderar i snitt 2 minuter och 23 sekunder på min domän www.roberthammar.se. Vad har det med Adobe Camera Raw att göra? Jo, förhoppningsvis vet du lite om hur man använder Camera Raw och vill veta mer om mjukvaruprogrammet. Tittar du på alla de 35 kortfilmerna här nedan på totalt 2 timmar och 14 minuter kommer den gemonsnittliga besökstiden för min sajt öka rejält.

Jag hoppas att du gillar filmerna och det vore kul med lite feedback. Gillar du filmerna så uppskattar jag verkligen om du ville göra mig en gentjänst genom att sprida ryktet om filmerna. Det skulle vara till stor hjälp för mig, och jag tackar dig stort på förhand. Med din hjälp så kanske jag kan bygga upp en bra resurs om fotografering på FOTOonlineskolan.se.

På Fotoonlineskolan läggs varje kortfilm upp ungefär var fjärde dag fram till slutet av oktober. Alla inläggen är tidsaktiverade och jag har kompletterat filmerna med ett textinnehåll.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login