Blogg

India Times Photo Gallery

India Times lär väl vara en av världens största nyhetstidningar. Tidningen har en egen hemsida med flera miljoner besökare varje månad. Nu har tidningen valt att samarbeta med mig och jag fick nyligen flera bilder publicerade på deras hemsida. Många utav de bilder jag har tagit är tagna i Sitges nära Barcelona i Spanien. Förra året fick jag flera bilder tagna på en finsk modell publicerade på India Times hemsida tagna i ett parkeringshus när där vi bor. Hemma i vårt vardagsrum fotade jag en annan finsk modell och även dessa bilder blev publicerade.

Nästa vecka kommer jag att sticka över till Stockholm för att bla hälsa på min släkt, vänner och för att fotografera fler modeller.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Benny OttossonBenny Ottosson07-26-2008

  Grattis till framgångarna i Indien Robert. Kanske dags att flytta ner 🙂 Synd att jag inte kunde komma till Stockholm, men vi drar till Grekland om 1,5 vecka.

  Må väl!

  /Benny

 2. Robert HammarRobert Hammar07-26-2008

  Det samma Benny, må väl och ha en skön semester i Grekland.

  Bäsa hälsningar!

  Robert

Leave a Reply

Login