Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Utekväll och pubrunda i Stockholm City | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Utekväll och pubrunda i Stockholm City

I går kväll var jag ute tillsammans med två goda kompisar och fotografer Johan Rosén och Bengt Båvegård. Johan börjar bli utav en gammal vapendragare när det gäller olika fotojobb som vi har gjort tillsammans. Det har blivit en hel del fotografering tillsammans senaste månaderna.

Om du vill få olika fototips så rekommenderar jag nätbaserade fototidningen Bild och Foto som Bengt driver.

På vår pubrunda passade jag på att ta några bilder på de personer som vi stötte på och som serverade vår mat och öl. Först ut är Alex som serverade oss på restaurang Soldaten Svejk.

På Coffehouse by George intog vi vårt kaffe, och här stod Eva (kan vara fel namn) bakom disken.

På Strykjärnet stötte vi på Tia som arbetar som projektledare i Fryshuset. I bilden syns gamla Skatteskrapan numera Skrapan.

Pubrundan avslutades på Old Beefeater Inn Götgatan på Södermalm där Rebecka och Isabella stod bakom bardisken.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Rebecka & IsabelleRebecka & Isabelle07-31-2008

    Jätte fint foto på oss.
    Hoppas ni hade en trevligt slut på kvällen hos oss på Old Beefeater Inn!

    Hälsningar/ Rebecka & Isabelle 🙂

  2. BengtBengt08-01-2008

    Tack för en mycket trevlig kväll. Det var verkligen toppenkul.

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login