Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Formal wedding pictures in Stockholm capital of Sweden | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Formal wedding pictures in Stockholm capital of Sweden

As a wedding photographer I let the wedding couple choose how they want me to spend my time with them. Johanna and Jorge chose to spend an hour to take formal wedding photos to their wedding album. Here are some pictures from the photo session with the wedding couple in the park of Ulriksdals Wärdshus , the Royal Castel of Ulriskdal, see earlier post for the pre-wedding shots.

If you choose to hire me as your wedding photographer, it is a good idea to schedule a time during during your busy wedding day.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. MattiasMattias09-11-2008

  Robert! Bra bildidéer och fint utförda och redigerade, det jag dock reagerar på är att det ser ut som att du missat skärpan på en hel del bilder, bilder där skärpan finns med sitter på dekoltaget eller kavajen istället för ögonen eller iallafall ansiktet är i mina ögon bilder som går bort, men jag kanske är kräsen.
  Mvh
  Mattias

 2. Robert HammarRobert Hammar09-11-2008

  Tack Mattias för kommentaren. Jo, skärpan på en del bilder är inte knivskarp, men de fick hänga med då känslan i bilderna var bättre än där skärpan satt helt klockrent. Det är inte mycket att vinka på med f/2,8 vid 200 mm på ca 10 meters avstånd, men på de högupplösta bidlerna ser det bättre ut.

  Bästa hälsningar!
  Robert

 3. StefanStefan09-11-2008

  Mycket vackra bilder och ljus Robert, jag ser nu fram emot att se resten om du avser att visa dessa.
  Hälsningar Stefan

 4. MattiasMattias09-11-2008

  Hehe, nä det har du rätt i Robert, med ett 85 1,2 på 2 meter är det ännu mindre 😉

  Mvh
  Mattias

 5. AlbinAlbin09-20-2008

  a

 6. Being a professional digital photographer is a dream many people have but most lack the ambition to follow through. It is always suggestible to contact a professional photographer to get wedding photographs in a beautiful and memorable manner. Thanks for your beautiful pics.

 7. Johanna MixJohanna Mix09-29-2008

  Tack Robert för alla underbara bilder. Det är verkligen ett minne för livet. Vi är så glada att det var du som förevigade vår dag!!

  Johanna & Jorge

 8. Robert HammarRobert Hammar09-30-2008

  Tack för feedbacken Johanna och Jorge, det var kul att jobba med er. Det var fantastiskt att få vara del av den.

  Hälsningar
  Robert

 9. One of the best advantages of digital photography is the fact that it is now free to take a picture. You can take a picture and immediately see the results on your LCD screen.

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login