Blogg

En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

Nästa vecka onsdag 1 oktober är det en ny omgång av fotokurserna på Bild och Foto. Fotokurserna har nu rullat i 1½ års tid och närmare 200 kursdeltagare har redan gått på kurserna. Är du redo för en fotokurs? Vi är i alla fall redo för dig under oktober månad. Under månaden kommer du att få alla de verktygen av mig för att kunna ta liknande bilder som här nedan.

Bilderna tog jag under kvällens promenad för det här inlägget. Vad hade du tänkt göra under höstens kvällspromenader? Bilderna har jag efterbehandlat i Adobe Camera RAW. Du kan lära dig mer om bildbehandling i Camera RAW även här på min blogg, se tidigare inlägg.

Läs mer om fotokurserna!

20080924 robert hammar soft light En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

20080924 robert hammar long shutter En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

20080924 robert hammar mix light En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

pixel En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. SofiaSofia09-25-2008

  Jättefina bilder! Till den första MÅSTE du väl ändå använt ett stativ? Jättefina och älskar hur du andvänder slutartiderna!

 2. Robert HammarRobert Hammar09-25-2008

  Hej, Sofia!

  Tack för din kommentar, och det stämmer bra med stativet. Med slutartider på flera sekunder så blir det nödvändigt med stativ.

  Bästa hälsningar!

  Robert

 3. SandraSandra09-25-2008

  Jättefina bilder! 🙂 Den mittersta är helt underbar!

 4. SofiaSofia09-26-2008

  haha, ja, jag hoppas det 😉

  vill gärna se mer bilder! 😀

Leave a Reply

Login