Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart! | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

En fotokurs i höst, fotokurserna börjar snart!

Nästa vecka onsdag 1 oktober är det en ny omgång av fotokurserna på Bild och Foto. Fotokurserna har nu rullat i 1½ års tid och närmare 200 kursdeltagare har redan gått på kurserna. Är du redo för en fotokurs? Vi är i alla fall redo för dig under oktober månad. Under månaden kommer du att få alla de verktygen av mig för att kunna ta liknande bilder som här nedan.

Bilderna tog jag under kvällens promenad för det här inlägget. Vad hade du tänkt göra under höstens kvällspromenader? Bilderna har jag efterbehandlat i Adobe Camera RAW. Du kan lära dig mer om bildbehandling i Camera RAW även här på min blogg, se tidigare inlägg.

Läs mer om fotokurserna!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. SofiaSofia09-25-2008

  Jättefina bilder! Till den första MÅSTE du väl ändå använt ett stativ? Jättefina och älskar hur du andvänder slutartiderna!

 2. Robert HammarRobert Hammar09-25-2008

  Hej, Sofia!

  Tack för din kommentar, och det stämmer bra med stativet. Med slutartider på flera sekunder så blir det nödvändigt med stativ.

  Bästa hälsningar!

  Robert

 3. SandraSandra09-25-2008

  Jättefina bilder! 🙂 Den mittersta är helt underbar!

 4. SofiaSofia09-26-2008

  haha, ja, jag hoppas det 😉

  vill gärna se mer bilder! 😀

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login