Blogg

Workshop i blixtfotografering Roadshow Göteborg-Stockholm

Nu är datumen spikade för höstens Roadshow i blixtfotografering. Det kommer att bli heldagsprogram där vi börjar med att gå igenom grunderna i blixtfotografering för att sedan avsluta dagen med mer avancerad blixtfotografering. Workshopen är för dig som vill behärska din blixt både med full automatik till helt manuellt. Vi kommer att arbeta med både blixtar från Nikon och Canon. Det vi får lära oss under dagen fungerar på även andra blixtar.

Göteborg söndag 19 oktober

Stockholm lördag 25 oktober

Pris 1,890 kr inkl. moms

Mer information kommer snart. Antalet platser kommer att vara begränsat men du kan förhandsboka en plats redan idag för att garantera din plats. Kontakta mig idag!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Robert Hammar | Photography - Studio on Location World Wide, wedding, portrait, fashion & glamour photography and lots of photography tips and tricks.10-01-08

Leave a Reply

Login