Blogg

Sälja varor över Internet

Min fru tänker sälja bort några gamla saker över Internet för att vi använder dom inte längre. Det är ju bra för då kommer sakerna till återanvändning och förhoppningsvis kanske både vi och köparen gör en bra affär. “Det behöver inte vara några märkvärdiga bilder sa hon, och suckade när jag slet fram min utrustning.” Bilderna här nedan är tagna utomhus med tre ljuskällor, en Nikon och Canon blixt utlösta med Pocket Wizard och som upplättningsljus har jag använt befintligt dagsljus.

Häng med i kommande workshop i blixtfotografering, läs mer här. Workshopen är för dig som vill förstå hur blixtljus samverkar med bla befintligt dagsljus och för dig som vill få mer utav din externa blixt.

Flera tips om fotokurser, läs här!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login