Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Fotokoll och Bild och Foto med på Workshopen i blixtfoto | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Fotokoll och Bild och Foto med på Workshopen i blixtfoto

Jag kommer att få förmånen att få träffa Calle på Fotokoll och förhoppningsvis Bengt på Bild och Foto i Stockholm 25 oktober i Workshopen i Blixtfoto. Nu ser jag verkligen fram emot att få träffa dessa två herrar och även alla de som har anmält sig till kommande workshop både i Göteborg och i Stockholm. Jag hoppas även få se dig där! Det finns ännu några platser kvar.

Alla som har anmält sig till workshopen i blixtfoto har varit vänliga med att berätta om vilka förväntningar de har och vad de vill lära sig om fotografering med småblixtar. Underlaget från kursdeltagarna ligger till väldigt bra underlag för mig och på så sätt kan jag finslipa agendan om blixtfoto så att det passar alla deltagare och önskemål. Jag själv har varit i samma situation när jag sökte min information om blixtfotografering med blixtar. Ser jag tillbaka så kostade mitt informationssökande och egna tester en hel del pengar. En massa (onödig) utrustning och kurser som gav mig lite eller ingenting. Det är mina kostsamma erfarenheter om fotoutrustning som jag jag gärna delar med mig. Det är också inlärningserfarenheter jag delar med mig under kommande kurs. Mitt mål är att göra workshopen så enkel och begriplig som möjligt om hur blixtfoto fungerar, så att du inte ska behöva lägga ned en massa extra tid utöver de verktygen jag ger dig under kommande workshop.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login