Blogg

Lyckad workshop i blixtfoto i Göteborg och Stockholm

Workshopen i blixtfoto blev väl mottagen och mycket uppskattad både i Göteborg och i Stockholm. Vi var något fler deltagare i gårdagens workshop på Scandic Hotell Järva Krog än i Göteborg. Bland deltagarna var bla Calle Lindström som driver Fotokoll närvarande som har tagit bilden här nedan. Calle har lagt upp fler bilder från workshopen på Flickr.

Med tanke på responsen jag fick från deltagarna så kommer jag att hålla en ny workshop både i Göteborg och i Stockholm 15 och 16 november. Antalet platser är begränsat. Läs mer om workshopen här. Eventuellt kan det bli en workshop i Malmö istället för Göteborg om intresset är större där. Kom gärna med förslag på andra orter om du önskar det.

Foto Calle Lidström

Foto Calle Lidström

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login