Blogg

Begagnad Pocket Wizard PlusII

Rena rama fyndet på Fotosidan på Pocket Wizard PlusII. Anreas Ottosson säljer två stycken Pocket Wizards som är knappt använda för endast 3,000 kr tillsammans på Fotosidan.

Två enheter av Pocket Wizards gör att man kan montera den ena på kameran och den andra på blixten. Skulle du vilja ansluta fler blixtar till en Pocket Wizard så går det bra med en 3,5mm grenanslutning som man pluggar in i PW:n. I grenuttaget kopplar man på helt vanliga förlängningskablar för hörlurar. Kablarna (och grenkontakter) finns i flera olika längder hos Clas Ohlson.

När du väl är ägare av Pocket Wizards så spelar det mindre roll vilket fabrikat du har på blixten. Det du bör tänka på när du köper en begagnad blixt är att den laddas upp snabbt, att uteffekten kan ställas in manuellt och att den har en normalt blixtskofäste, läs tidigare artikel om Sonys blixtar.

Bilden här nedan är tagen av Pelle Piano.

produkt blixt Begagnad Pocket Wizard PlusII

Foto Pelle Piano

pixel Begagnad Pocket Wizard PlusII

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Andreas OttossonAndreas Ottosson11-02-2008

  Hej Robert! Jag får tacka för detta inlägget, borde väl hjälpa mig få sålt dom bra mycket snabbare 🙂 Ville bara upplysa dina läsare om något som står i annonsen men som inte framgår här. Dessa är köpta från USA och använder en annan frekvens än de som säljs i Sverige. Så har du redan svensk/eu (?) köpta PW så fungerar dom ej tillsammans med dessa. (Robert, rätta mig gärna om jag har fel.) Men om det är ditt första trådlösa system så finns det inget som slår PW.

 2. Robert HammarRobert Hammar11-02-2008

  Ingen orsak Andreas. Jag vet faktiskt inte om det är någon skillnad på de PW som säljs i Europa vs de som säljs i USA, men om man har några sedan gammalt inköpta inom EU som är det helt klart värt att prova.

  Jag har 5 stycken PW och är kanonnöjd, kungen på marknaden över alla radiosändare.

  Lycka till med försäljningen!

  Hälsningar

  Robert

Leave a Reply

Login