Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
"Grymt bra grundkurs i digitalfoto" | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

“Grymt bra grundkurs i digitalfoto”

Att rekommendera!
“Detta är en kanonbra kurs för dig som är nybörjare på din digitala systemkamera. Jag har lärt mig massor under dessa 4 veckor. Robert är en duktig lärare och pedagog. Du får svar på dina frågor och undringar. Bra med online-kurs eftersom du kan göra dina uppgifter när det passar dig. Kan varmt rekommendera kursen.” Gun

Gun deltog i Ta kontroll över din kamera med kursstart i oktober. Det har varit väldigt intressant och givande för mig som fick förmånen att följa med på Guns och andra kursdeltagarnas utveckling. Jag vet att många av dom som deltog sattes ordentligt på prov. För mig är det är väldigt kul att se alla tog sig igenom dessa utmaningar.

Vad tycker då andra om de kurser jag håller och har skapat? 10 av 11 ger mig högsta betyg 5/5 och 1 deltagare har get mig 4/5. Läs alla recensioner på Kurser.se. Vad jag kan se så kan jag förbättra kursinnehållet, vilket jag självklart kommer att göras. Jag har haft några tekniska problem med några filmer, men har nu hittat en lösning på det hela. En kursuppdatering kommer med kursen som startar i december.

Låt dig utbildas av en erkänt duktig fotograf och kurshållare. Boka in en kurs i december redan nu, nu med sänkt pris. Bokar du in två kurser får du hela 500 kr i rabatt!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login