Blogg

Merry Christmas – God Jul – Hyvää Joulua

God Jul och en riktig skön julhelg önskar vi alla till er alla. Straxt bär det av till Stockholm på en julkryssning från Helsingfors med Silja Line. Det gjorde att vi hade julklappsutdelningen redan på morgonen.

Merry Christmas and have a real nice Christmas, we wish all of you all. Soon it bears off to Stockholm on a Christmas cruise from Helsinki with Silja Line. It was why that we shared Christmas present already in the morning.

20081224 robert hammar god jul Merry Christmas – God Jul – Hyvää Joulua

pixel Merry Christmas – God Jul – Hyvää Joulua

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Joakim DanielsonJoakim Danielson12-25-2008

    God Jul och ett blixtrande nytt år 🙂

Leave a Reply

Login