Blogg

Petra nyss fyllda 18 år

Det är snart två år sedan jag fotograferade Petra i en gammal lägenhet i Helsingfors centrum här i Finland en dag i februari 2007. Samma dag som jag fotograferade Petra hade hon sin 18-årsdag, och nu två år senare är hon tjugo år gammal. Det går tydligen bra för Petra med olika fotojobb, och jag hoppas att det kan bli fler gånger som vi fotar tillsammans. För det är en väldigt duktig och trevlig tjej.

Ljussättningen var väldigt enkel. Har du deltagit i en utav mina workshop i blixtfotografering så ser du rätt snabbt hur jag hade ljussatt scenen.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login