Blogg

Gott Nytt År! > 2009 < Happy New Year!

Till alla gamla och nya kunder och fotokursdeltagare vill jag önska dig en riktig skön avslutning på det gamla året 2008. Och självklart vill jag tillönska dig ett härligt Gott Nytt År – 2009! Jag ser fram emot att höra av ifrån dig på det nya året.

Din fotograf och fotokurslärare, Robert Hammar!

To all old and new customers and photography course students, I wish you a pleasant closing of the old year 2008. And of course I would like to wish you a wonderful Happy New Year – 2009! I’m looking forward to hearing from you in the next new year.

Your photographer and photo course teacher Robert Hammar!

happy new year by robert hammar Gott Nytt År! > 2009 < Happy New Year!

Happy New Year 2009!

Bilden tagen med en handhållen kamera med blixt i TTL. Vill du kunna balansera blixtljus med bakgrundsljus som bilden här ovan? Lär dig tekniken i kursen Ta kontroll över din blixt!

pixel Gott Nytt År! > 2009 < Happy New Year!

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. StefanStefan01-01-2009

    Gott nytt år och god fortsättning!

Leave a Reply

Login