Blogg

Fotoalbum och grupper på Flickr

Jag hade tänkt börja utnyttja Flickr mer än vad jag har gjort tidigare bara för att kunna göra det lättare för mig att dela med mig utav mina bilder. På Flickr kan jag lätt organisera mina bilder i olika fotoalbum. Det gör också att mina kunder kan enklare lägga upp de bilder jag har tagit på deras bröllop eller evenemang på sina forum eller bloggar. Samtidigt ser jag också till att bilden får en källhänvisning.

Bilderna här nedan har jag lagt upp via Flickr, och om du klickar på bilden så kommer du till Flickr. När du har tagit dig till Flickr lägg till mitt flöde och mig som din vän. Du kommer att då få tillgång till fler bilder som jag inte lägger upp här på min blogg.

Du kan själv enkelt komma igång med Flickr. Flickr är helt gratis och det är enkelt att komma igång med tjänsten. Christian Rudolf ger en enkel beskrivning hur du kommer igång med Flickr i sin artikel Flickr – Kom igång med ditt digitala fotoalbum.

Det kommer att löna sig att lägga upp mitt flöde och mig som vän för dig som är har gått en utav mina fotokurser. Har du gått en utav mina fotokurser kan du fortsätta att diskutera innehållet i kursen med dina kursvänner. En ny kurs är skapad för alla gamla och kommande kursdeltagare till kursen Ta kontroll över din kamera.

3171242720 345787ff43 o Fotoalbum och grupper på Flickr

3170410575 a797612a01 o Fotoalbum och grupper på Flickr

3171242970 f462b77e5c o Fotoalbum och grupper på Flickr

3171243048 096081be9a o Fotoalbum och grupper på Flickr

pixel Fotoalbum och grupper på Flickr

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Christian RudolfChristian Rudolf01-05-2009

  Glöm inte bort att göra dina kunders bilder skyddade bara!

 2. HansHans01-05-2009

  Jag gav hans nybörjarguide en länk själv också från min gamla fotoblogg:
  bloggbilder.wordpress.com.

  Hittade sedan dig när jag tittade med Knuff om Rudolf hade fått några andra länkar till bloggpostningen. Det är ganska kul för då hittar man ibland en annan bra blogg. Och nu gjorde jag ju det med din blogg!

  Sådana här bloggar med vackra foton gillar jag. Du är verkligen duktig på att fotografera. Har försökt lära mig själv länge men det går inte bra alls (#^_^#)

  Men andras bra foton är verkligen en konstform jag respekterar!

  Vill du kanske jag kan tipsa om din blogg på bloggbilder. Du får väl e-posta i så fall så kan vi välja ut ett av dina foton att ta med som exempel i postningen.

  Också all lycka till dig och din blogg!
  /Hans

 3. Robert HammarRobert Hammar01-06-2009

  Hej, Christian!

  Självklart, och tack för en bra artikel.

  Hej, Hans!

  Du är välkommen att tipsa om min blogg. Du kan ju nyttja Flickr och de bilder som ligger uppe där, glöm inte att ange en bildkällan.

  Bästa hälsningar!

  Robert

Leave a Reply

Login