Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Workshop i Blixtfoto | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Workshop i Blixtfoto

Senaste workshopen jag hade i blixtfoto blev otroligt uppskattad och flera har hört av sig om ett nytt datum. Sitter du och tänker att blixt=fult? Om du deltar i min workshop är jag är helt övertygad om att du kommer att gå hem med en helt annan uppfattning, blixt=fint. Efter workshopen kommer du kunna kontrollera blixtljuset egenskaper fullt ut. Du kommer att kunna hantera hårt blixtljus och omvandla det till mjukt ljus. Läs mer om workshopen här!

För att få behållning av kursen bör du ha förståelse för hur bländare, slutartid och ISO samverkar. Har du inte dessa kunskaper i dag rekommenderar jag dig att ta fotokursen Ta kontroll över din kamera innan workshopen. Du har även behållning av workshopen i blixtfoto om du har gått Ta kontroll över din blixt, eller väljer att gå kursen innan workshopen.

Jag kommer att ha med mig flera Canon och Nikon blixtar om du skulle sakna en blixt. Det du bör ha på din kamera är en pc-synkport om du skulle sakna en blixt i dag. Du som har en blixt tar med dig den. På workshopen går vi igenom all nödvändig fotoutrustning som du kan behöva för att komma igång med professionell blixtfotografering.

Passa på att spara en hundring när du anmäler dig via Bild och Foto.

Workshop i Blixtfoto

Workshop i Blixtfoto

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Mattias WirfMattias Wirf01-08-2009

  Härligt Robert 🙂 Själv ska jag starta en kurs i PHP, också i Moodle men på Kurswebben.se

  En fråga, skulle det fungerar att gå dina kurser med manuella ojektiv? Vad jag förstår (vilket är väldigt lite vad gäller blixtar 😉 ) så blir det väl lättare om man har automatiken där? Har testat lite på egen hand med en blixt och helt manuella inställningar på både blixt och objektiv, men tusan vad svårt det var att klura ut på egen hand.

 2. Robert HammarRobert Hammar01-08-2009

  Hej, Mattias!

  Workshopen blir live till skillnad från onlinekurserna. Lycka till med php kursen. Det tar en himla massa tid till att skapa dessa kurser, så jag vet vad du går igenom.

  Vi kommer i stort sett bara fotografera i manuellt läge på både kamera och blixt i workshopen. Det finns ingen TTL, thrue the lens, funktion tillsammans med Pocket Wizard och blixt.

  Du är välkommen med din anmälan!

  Hälsningar!

  Robert

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login