Blogg

Porträttfoto av Maria Wingfors

Det är snart ett år sedan som Maria Wingfors deltog i min fotokurs Ta kontroll över ditt porträttfoto. För någon dag sedan besökte jag Marias blogg Fotogrodan, och kom in i ett inlägg som hon skrev då hon gick fotokursen. Läs inlägget Andra kursveckan avklarad. Bilden här nedan är en bild som Maria tog för ett fotoprojekt under andra veckan på kursen.

Det som är roligt att se bland Marias nytagna bilder är hur enormt mycket hon har utvecklats under det året som har förflutit. Fantastiskt att se, och verkligen kul. Fler bilder hittar du även på hennes hemsida, www.MariaWingfors.com.

Om du är intresserad av att komma igång med porträttfotografering, eller få mina tips på hur du kan förbättra dina porträttfoton rekommenderar jag min kurs Ta kontroll över ditt porträttfoto.

v skan blogg 1203347595 790119 Porträttfoto av Maria Wingfors

Foto av Maria Wingfors

pixel Porträttfoto av Maria Wingfors

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login