Blogg

Övningsuppgift till Ta kontroll över din kamera!

Kursen som varade under december månad håller på att mattas av och det är ny fart i samma kurs fast då med nya deltagare fast på samma fotokurs Ta kontroll över din kamera. Kursen är öppen 24/7, och snart 365 dagar på året.

För att du som är intresserad av kursen Ta kontroll över din kamera har jag precis öppnat en flickrgrupp som är publik. Här kommer du kunna ta del av kursdeltagarnas övningsuppgifter och du kan också lägga in dina inlägg med bilder. Anmäl dig till flickrgruppen Ta kontroll över din kamera!. Gruppen är publik och är öppen för alla.

Eva gick fotokursen Ta kontroll över din kamera i december, och här nedan ser du ett av många projekt hon klarade av under kurstiden.

stråochträd

Foto Eva Engman

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login