Blogg

Lekande Luminia fotad med Canon 580EX IILekande Luminia, originally uploaded by Robert Hammar Photography.

Lekande Luminia hemma hos oss i Herrgårdsforsen Vanda Finland. Bilden tagen med Canon 5D, 24-70 mm @f/2,8, och en blixt med CTO-filter slagen i taket mixat med befintligt ljus i rummet. När jag slår blixten, en Canon Speedlite 580EX II, mot en vägg mjukas det hårda blixtljuset upp. I kommande Workshop i Blixtfoto kommer jag gå igenom hur vi kan modifiera hårt blixtljus till att bli mjukt. Har du ingen möjlighet att delta på workshopen kan du delta i fotokursen Ta kontroll över din blixt, där du får verktygen i hur du hanterar din blixt. Onlinekursen är bra komplement till workshopen.

Bilden är en av de tre bilder jag tog av Luminia innan hon hann tröttna på att stå framför kameran.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login