Blogg

4 februari start för fotokurserna

Nästa vecka 4 februari startar en ny omgång av de populära fotokuserna. Det finns tre fotokurser att välja på till väldigt förmånliga priser. Onlinekurserna ger mer än klassrumsträning. Här har du 5 veckor på dig att ta till dig de kunskaper du får under en tid som passar dig bäst. Du får en rad olika projekt att utföra och kan hela tiden lära dig av dina egna och andras projekt.

Ta kontroll över din kamera!

Ta kontroll över din blixt!

Ta kontroll över ditt porträttfoto!

Workshop i blixtfoto, 28/2 Stockholm, 1/1 Göteborg

Du har en spännande fotomånad att se fram emot. Anmäl dig i dag så att du är med redan från första kursdagen.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login