Blogg

Fotokurser Online via Internet

Jag älskar verkligen att ta del av kursdeltagarnas framgångar. Det är lika spännande varje månad att se hur fotograferna tar sig igenom olika utmaningar.

I dag har portarna öppnats till tre nystartade fotokurser. Fotokurserna är i fyra avsnitt och alla har fem hela veckor på sig att utföra kursen, läs mer om fotokurserna här. Deltagarna tar del av materialet och lägger in fotoprojekten på en tid som passar var och en bäst. Kurslokalerna är öppna dygnet runt hela veckan, så det är bara att komma till lektionerna när det passar en schema som bäst.

Känns det som om du har missat starten? Det är absolut inte försent än. Anmäl och betala online och du är igång redan idag. Du har fortfarande gott om tid att slutföra fotoutbildningen.

Varmt välkommen till fyra spännande kursavsnitt!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login