Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Lättare att söka på hemsidan | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Lättare att söka på hemsidan

Nu har jag uppdaterat sökfunktionen på hemsidan. Sökfunktionen är hämtad från Google och är en anpassad sökning. Nu ska det vara lättare att hitta gamla inlägg på mina sidor. Mycket nöje.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. PriyaPriya02-06-2009

  Hello Robert,

  This is Priya from SezWho here. I am writing to know your feedback and/or suggestions regarding the SezWho plug-in and what new features you would like to see added which would make the plug-in more suitable for you and your readers.

  Your feedback is important to us.

  Look forward to your response.

  Thanks
  Priya

 2. ChristofferChristoffer02-06-2009

  Tack för kommentaren på min blogg!

  Blommor brukar ha en ganska bra effekt på kvinnor. 🙂

  Det var många lärorika inlägg att läsa här! Ljuset är något jag läst mycket om men aldrig riktigt förstått hur det ska tillämpas praktiskt. (onaturligt ljus) Inte förrens jag tog kamera, stativ och olika ljuskällor, riggade upp allt och testade hejvilt i alla vinklar med alla styrkor såg jag hur ljuset arbetade. Men din förklaring var nog den som hade hjälpt mest. Det är bra med riktiga foton i förklaringar.

  Ha en skön helg!

  Mvh
  Christoffer

 3. Robert HammarRobert Hammar02-13-2009

  Hej Christoffer,

  Ursäkta för sent svar. Kul att jag var till någon hjälp. Stort tack för din kommentar, den uppskattas.

  Robert

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login