Blogg

Lättare att söka på hemsidan

search roberthammarse Lättare att söka på hemsidan

Nu har jag uppdaterat sökfunktionen på hemsidan. Sökfunktionen är hämtad från Google och är en anpassad sökning. Nu ska det vara lättare att hitta gamla inlägg på mina sidor. Mycket nöje.

pixel Lättare att söka på hemsidan

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. PriyaPriya02-06-2009

  Hello Robert,

  This is Priya from SezWho here. I am writing to know your feedback and/or suggestions regarding the SezWho plug-in and what new features you would like to see added which would make the plug-in more suitable for you and your readers.

  Your feedback is important to us.

  Look forward to your response.

  Thanks
  Priya

 2. ChristofferChristoffer02-06-2009

  Tack för kommentaren på min blogg!

  Blommor brukar ha en ganska bra effekt på kvinnor. 🙂

  Det var många lärorika inlägg att läsa här! Ljuset är något jag läst mycket om men aldrig riktigt förstått hur det ska tillämpas praktiskt. (onaturligt ljus) Inte förrens jag tog kamera, stativ och olika ljuskällor, riggade upp allt och testade hejvilt i alla vinklar med alla styrkor såg jag hur ljuset arbetade. Men din förklaring var nog den som hade hjälpt mest. Det är bra med riktiga foton i förklaringar.

  Ha en skön helg!

  Mvh
  Christoffer

 3. Robert HammarRobert Hammar02-13-2009

  Hej Christoffer,

  Ursäkta för sent svar. Kul att jag var till någon hjälp. Stort tack för din kommentar, den uppskattas.

  Robert

Leave a Reply

Login