Blogg

Fotokursen slutar och en ny omgång har börjat

Fotokursen Ta kontroll över din kamera har rullat dygnet runt i snart två år. Det är en fotokurs som är öppen alla dagar i veckan året runt. Varje månad tillkommer nya elever samtidigt som föregående månads elever avslutar sina fotoprojekt som Caroline Theoren. Bilden här nedan lämnade Caroline in som sitt slutprojekt i kursen. Den här månaden kommer hon igång med Ta kontroll över din blixt. Båda kurserna Ta kontroll över din kamera och Ta kontroll över din blixt ger dig goda kameratekniska kunskaper. Du kommer att få bra förståelse för hur kameran och blixt fungerar vilket gör att du efter kurserna kan fokusera dig på din kreativitet än det tekniska.

Foto Caroline Theoren

“Tack för 4 givande veckor. Efter dessa veckor så har jag verkligen insett hur lite jag kunde om fotografering innan. Mycket av det vi lärt oss känns nu självklart att använda varje gång jag fotograferar. Tack för alla bra tips under månaden.” Caroline Theoren

Sarah Andersson är i samma fas som Caroline var för en månad sedan i kamerakursen. Hon och flera av kursdeltagarna har redan kommit igång med fotouppdragen fastän kursen började i onsdags. Väldigt bra jobbat av deltagarna. Vilka bilder deltagarna lämnar in. Det kommer in bilder från Brasilien till mörka skogarna i Sverige, och som här nedan från den svenska kusten. Sarah kämpar nu med nästa övningsuppgift.

Foto Sarah Andersson

Foto Sarah Andersson

Foto Sarah Andersson

Foto Sarah Andersson

Det är inte försent att anmäla sig till februaris fotokurser, och du är också välkommen till mars månads kursstart.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login