Blogg

Workshop i blixtfoto 28 februari i Scandic Järva Krog

Nu har jag bokat lokal för vår workshop i blixtfoto i Stockholm lördag 28 februari. Min tanke var att vi kanske skulle kunna hålla till i en fotostudio. Efter att ha kollat upp priser och tillgänglighet för en heldag i en studio var det helt uteslutet. Sist höll vi till i Scandic Järva Krog och det fungerade bra både vad det gäller kommunikation till hotellet och lokal med faciliteter. Därför föll valet på Järva Krog även den här gången.

Workshopen blir av och det finns fortfarande några platser kvar. Du ska känna dig varmt välkommen. Läs mer om workshopen här.

pixel Workshop i blixtfoto 28 februari i Scandic Järva Krog

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login