Blogg

Extra! Modell till workshopen i Stockholm 28 februari

Vi kommer att ha en snygg ung modell från Uppsala med på workshopen i blixtfoto i Stockholm den 28 februari. I avsnittet då vi ska ljussätta ett porträtt med en och flera blixtar kommer Michaela Nilsson att vara med som modell i ett par timmar. Michaela har stått som modell för en reklam som har suttit uppe på alla Uppsalas stadsbussar och baksidan av årets gymnasiekatalog i hela Sverige. Michaela fann jag på Modellbilder.se.

Efter workshopen kommer du att komma hem inte bara med en massa ny erfarenhet utan även också med en del fina porträttbilder. Kanske blir det en bra början på att bygga upp en bra portfölj för dig, eller bättra på den du har med fler bilder. Jag har i vilket fall som helst lovat Michaela bra porträttbilder och det är ett löfte jag tycker vi ska kunna hålla. Under dagen kommer du också i kontakt med andra duktiga och intressanta fotografer. Läs mer om workshopen här!

Foto från Michaela Nilsson portfolio

Foto Niklas Dahlskog, bild från Michaela Nilsson portfolio

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login