Blogg

Starkt team till Stockholms workshop i blixtfoto

Förutsättningarna har ökat för att det ska bli en väldigt lyckad workshop i blixtfotografering lördag 28 februari i Stockholm Scandic Hotell Järva Krog. Makeupartisten Hillevi Dahl kommer att ansluta sig till workshopen. Hillevi kommer att förbereda vår modell från Uppsala Michaela Nilsson inför vår fotografering. Nio stycken har redan anmält sig till workshopen och det är endast ett fåtal platser kvar innan den är fullbokad.

Varmt välkommen till en lyckad workshop i blixtfoto.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login