Blogg

Två modeller och två makeupartister till workshopen

Till kommande workshop i blixtfoto har jag förstärkt vårt team ytterligare med en till modell och makeupartist. Från början hade jag tänkt mig att vi skulle vara max 12 deltagare. Och när jag planerade workshopen så hade jag inte haft en tanke på att ha modeller och makeupartister med på workshopen. Vi hade fått ta fina porträtt på varandra.

Nu är situationen helt annan. Du har nu två unga vackra modeller att arbeta med och vi kan dela in oss i ett par team slutet av lördagen. Det gör att du kan bygga på din portfölj med fina porträttbilder med snygga och vackra modeller sminkade av professionella makeupartister.

Det gör att jag kommer att utöka maxantalet med tre extra platser och begränsar workshopen till max 15 personer. Det är endast två platser kvar.

Modeller:

Annika
Michaela

Makeupartister:

Hillevi
Sara

portrait 21 Två modeller och två makeupartister till workshopen

pixel Två modeller och två makeupartister till workshopen

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login