Blogg

Workshop 28/2 FULLSATT – Nytt datum 25 och 26 april.

Lördagens workshop i blixtfoto är nu fullsatt. Jag har planerat in två nya datum i slutet av april. Bara det inte krockar nu med några helger eller andra bemärkelsedagar. Läs mer om workshopen i blixtfoto här. Intresset har varit lite milt i göteborgsregionen men det kanske blir ändring på det. Sist när jag hade workshopen i Göteborg så var den väldigt lyckad.

Göteborg lördag 25 april 2009

Stockholm söndag 26 april 2009

Intresset för blixtfotografering växer för varje månad som går. När jag själv tittar tillbaka på de bilder jag tog för tre år sedan och jämför dom med de bilder jag tar idag så är jag väldigt tacksam för de kunskaper jag har idag. Workshopen är just för dig som vill lära dig använda blixten i ditt dagliga fotograferande. Du kanske är en duktig fotograf idag och du kanske tycker att blixtbilder är fult. Jag är övertygad om att du tycker blixtljus är fult för du har inte kunskapen om hur du kan få det att bli snyggt.

Dan Norrå är en väldigt duktig och uppskattad fotograf. Han var på en utav mina workshops i blixtfoto för att se hur jag arbetade med mina småblixtar. Jag gav honom verktygen och nu arbetar han med flera blixtar trådlöst. Länk till en bild som Dan tog med tre småblixtar.

Red. Det finns eventuellt en restplats kvar. Hör av dig om tillgänglighet. (Notera att reskostnader tillkommer utöver avgiften för workshopen.)

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login