Blogg

Porträttbilder på Michaela Nilsson

I lördags hade jag en workshop i blixtfotografering på Scandic hotell Järva Krog på Vallgatan 2 i Stockholm. Det blev en grupp på totalt 16 fotografer och 2 modeller samt två makeupartister som var med under lördagen. Ett stort tack till alla ni som var med. Det är min förhoppning att du som var med tyckte att det blev en lyckad dag för dig och att du blev berikad med en massa nya kunskaper.

Efter workshopen tog jag några bilder på de modeller som var med under eftermiddagen med min nya Canon 5D Mark II. Rickard gav mig utmärkt service på Foto och Video som sålde kameran till mig. Jag brukar ha ett par extra batterier men de hade slut på dom.

Först ut med porträtbilder på två modeller är Michaela Nilsson från Uppsala. Makeup av Hillevi Dahl som också hjälpte till med att vara ljusstativ. Jag fick också hjälp av Christer som agerade stativ för huvudljuset och höll i en Lastolite Eazybox. Ljussättning med 3 Canon Speedlite 580EX och en Nikon Speedlight SB-800 utlösta med Pocket Wizard.

pixel Porträttbilder på Michaela Nilsson

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. MarcosMarcos03-05-2009

    Wow! These photographs of Michaela Nilsson are excellent. Bravo Robert

  2. Robert HammarRobert Hammar03-05-2009

    Thank you Marcos!
    Best,
    Robert

Leave a Reply

Login