Blogg

Laddad fotokurs med laddade fotografer

img 2019 Laddad fotokurs med laddade fotografer

Första onsdagen varje månad är den en ny omgång för fotokursen Ta kontroll över din kamera. Förra veckan avslutades februaris omgång för fotokursen och en ny start blev det för de deltagare som går i mars.

Det är alltid lika intressant och följa en deltagares utveckling. Tänk vad mycket man hinner med under en månads tid, som Ann-Sophie har gjort. En de första bilderna hon la upp var skarp men underexponerad. Den ljusa snön hade lurat hennes kameras ljusmätare och snön blev grå. Nu i sista fotoprojektet leverar hon en bild som är skarp, rätt exponerad med korrekta färger. Fint jobbat av henne och hennes kurskamrater rakt igenom hela kursen. Tack så mycket för att jag fick vara med er under februari och en bit in på mars.

“Först av allt vill jag tacka för en mycket bra kurs !!! Jag är väldigt, väldigt nöjd och känner att jag lärt mig otroligt mycket. Tyvärr hann jag inte med allt under kursens gång men jag ska nu ta och repetera kursen en gång till, suveränt att den ligger kvar ett tag.

Kursen var ju väldigt omfattande, för en nybörjare som mig hade den fungerat både som grundkurs och fortsättningskurs i Ta kontroll över din kamera men det känns roligt med en lärare som lagt upp en så ambitiös kurs och som velat att vi ska få med oss så mycket från kursen. Bra kursupplägg!”

Foto och citerad text: Ann-Sophie Greberg

Nästa omgång för alla fotokurserna är onsdag 1 april 2009. Läs mer här.

pixel Laddad fotokurs med laddade fotografer

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Nordqvist.cc - FotobloggNordqvist.cc - Fotoblogg03-11-2009

  Tackar, svanarna var riktigt fotovänliga! Gillar dina bröllopsbilder.

 2. Nordqvist.cc - FotobloggNordqvist.cc - Fotoblogg03-11-2009

  Tackar, var fotovänliga svanar. Gillar dina bröllopsbilder.

 3. Robert HammarRobert Hammar03-12-2009

  Kul att du gillar mina bröllopsbilder.

  Ha en bra dag!

  Robert

Leave a Reply

Login