Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Workshop i Helsingfors lördag 21 mars | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Workshop i Helsingfors lördag 21 mars

I dag blev jag uppringd av Henrik inne i Helsingfors med funderingar om jag kunde hålla en workshop i fotografering. Vi kom överens om att jag föreläser nu på lördag 21 mars mellan 9:00 och 15:00 i en atelje i centrala Helsingfors här i Finland. Det blir en specialanpassad workshop med liknande tema som jag hade sist i Stockholm.

En direkt översättning av finska ordet för fotografi, valokuva, skulle bli ljusbild. Senaste (och kommande) workshopen i Stockholm var just om att hantera ljuset. Rätt hanterat och registrerat ljus är grunden till ett riktigt bra fotografi. Det blir temat för kommande workshop i Helsingfors.

Onsdag 1 april drar jag igång en ny kurs på Bild och Foto’s kursplats med samma tema. Ta kontroll över (blixt-) ljuset är en kurs för dig som vill få bättre kvalité på ljuset oavsett ljuskälla. I workshopen lär du dig ta bättre kontroll över ljuset för att skapa de bilder du är ute efter för att ta en liknande bild som här nedan. Fotot tog jag med en helt vanlig 40W golvlampa som enda ljuskälla. Läs mer om Ta kontroll över (blixt-) ljuset.

Hm, Bengt på Bild och Foto som administrerar kursplatsformen och jag är inte riktigt överens om namnet på kursen. Bengt säger att det är stor risk för missförstånd. Han säger att Ta kontroll över blixten och Ta kontroll över (blixt-) ljuset är för lika. Ta kontroll över (blixt-) ljuset är en kurs i ljus vars teorier som går att applicera i dags-, blixt-, konstantljus eller ljus från en golvlampa som i bilden här ovanför. Vad tycker du, har du ett bättre förslag?

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login