Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Idag kör fotokurserna igång på nytt. | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Idag kör fotokurserna igång på nytt.

Första onsdagen varje månad är det en ny start för alla mina fotokurser på Bild och Foto.

Små saker blir stora

Ta steget från de gröna inställningarna till att fotografera helt manuellt. Utveckla ditt fotograferande som Emelie gjorde på fotokursen Ta kontroll över din kamera.

Under den här kursen har jag lärt mig väldigt mycket. Jag har verkligen lärt känna min kamera och att små inställningar kan göra stora skillnader i en bild. Jag kommer verkligen ha användning för det jag har lärt mig.” Emelie C

Bilden här nedan tog jag on the fly med tre otåliga barn i närheten som vill hem. Bilden blev tyvärr underexponerad med två hela bländarsteg. Lyckligtvis fotograferade jag i RAW vilket gjorde att jag kunde rädda bilden utan några synbara kvalitetsförsämringar. Kanske inget bra exempel på att ställa in kameran rätt, men bilden visar att det går att få fram detaljer även i underexponerade bilder. I kursen Ta kontroll över din kamera kommer du igång med raw-fotografering och självklart kommer du att få lära dig att ställa in kamerans exponering rätt. Du får dessutom lära dig att analysera en bild för att kunna göra efterjusteringar både vid fotograferandet och i efterproduktionen.

Foto Robert Hammar

Foto Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. En urban orch ? 🙂

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login