Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Nya promenadskor | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Nya promenadskor

I går köpte jag ett par nya promenadskor av märket Salomon. Skorna sitter som en handske fast då på foten. För att hålla mig i form så försöker jag komma ut minst några gånger i veckan för en timmes promenad. Efter köpet var jag så himla sugen på att komma ut. Men dessa skor måste självklart förevigas innan de kommer ut på en promenad hemma på köksbordet.

Som ljuskälla använde jag mina två nyinköpta begagnade Nikon Speedlight SB-80DX. Blixtarna är placerade ovanför och till vänster om skon, och som upplättning hade jag en skärm till höger om skon. Simpelt enkelt produktfoto taget med en Canon 5D Mark II och blixtarna utlösta med Pocket Wizard.

Salomon shoe by Robert Hammar

Bländare f/20

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. StefanStefan04-21-2009

  Snygg bild! Men jag tycker att det är hemsk design på löparskor och andra diton. Skrikiga färger och galna mönster. Men de gör sig på bild!

 2. Robert HammarRobert Hammar04-21-2009

  Stefan, jag valde dom med hjärtat :-). Under helgen så har jag dom på mig så det kanske blir några bilder på mig med skorna på, så snart får du se hur snygga dom är på mig.

  Hälsningar!

  Robert

 3. TessanTessan08-28-2010

  Haha härligt att du valde skorna med hjärtat:) Jag brukar välja dom med fötterna;) Huvudsaken är att dojjorna är sköna till ämnat ändamål…men liiiite skrikiga är dom…:)
  Hoppas du inte fick skavsår?
  //Tessan

 4. Robert HammarRobert Hammar08-30-2010

  Tessan, dom har fungerat väldigt bra i ett år nu. Kanske det är dags att byta snart, men än så länge fungerar dom. Ska nog slita på dom lite till.

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login